Nieuwe conceptversie van de Intramurale Richtlijnen Antimicrobiële Therapie

Per januari 2012 wordt de nieuwe conceptversie van de Intramurale Richtlijnen Antimicrobiële Therapie voor de regio Midden- en West-Brabant op intranet van het St. Elisabeth Ziekenhuis en het TweeSteden ziekenhuis geplaatst. U vindt de richtlijn ook via deze link. Deze richtlijn is samengesteld door de gezamenlijke ziekenhuisapothekers en artsen-microbioloog van het Lievensberg ziekenhuis te Bergen op Zoom, het Franciscus Ziekenhuis Roosendaal, het Amphia Ziekenhuis te Breda, het St. Elisabeth Ziekenhuis te Tilburg en het TweeSteden ziekenhuis te Tilburg.

Opmerkingen naar aanleiding van de huidige richtlijnen kunnen naar erwin.verkade@elisabeth.nl worden verstuurd. Alle opmerkingen worden in dank aanvaard en zijn aanleiding voor het gemotiveerd verder werken aan de gedrukte versie van deze richtlijnen, die naar verwachting in april 2012 verschijnt.

Voor de adviezen omtrent de diagnostiek en/of behandeling van infectieziekten zijn de artsen-microbioloog 24 uur per dag beschikbaar op telefoon 013 – 539 33 33.